Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
   
Menu

Arbeta hos oss

Arbeta hos Förskolorna Framtidsfolket

Vi söker just nu......

 

Nu har du möjlighet att vara med och utveckla Förskolorna Framtidsfolket!


Rektor till våra förskolor, Ekbacken och Sjöstjärnan, i Hammarby.

På Framtidsfolket är vi inspirerade av Reggio Emilias filosofi.
Vi söker dig som har ett engagemang och ett stort intresse för att leda och utveckla den pedagogiska verksamheten. I ditt ledarskap värdesätter och arbetar du för du delaktighet och arbetsglädje.  Du är strukturerad och ser det systematiska kvalitetsarbetet som en självklar del av ditt uppdrag. Vi ser att du har intresse och erfarenhet av ekonomi och budgetuppföljning. I din roll är du en viktig del av att utveckla Framtidsfolkets hela sammanhang.

 

På förskolorna bildar nyfikenhet, kreativitet och fantasi grunden för meningsskapande och lustfyllda lärprocesser. Tillsammans drivs vi av att upptäcka, uppleva och utforska utifrån ett förhållningssätt som bygger på lekfullhet, glädje och tillit.

 

Har du dessa kvalifikationer?
Rektorsutbildning
Legitimerad förskollärare
Erfarenhet av ledarskap i förskola
Ser pedagogisk dokumentation som ett viktigt och mångsidigt verktyg i verksamheten
Kunskap av ekonomi och budgetuppföljning

Vana av arbeta i word och excel

 

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan, behandlas löpande, senast den 27 mars till
karin.sjoberg@framtidfolket.se
 

Mer information om oss finner du på hemsidan www.framtidsfolket.se

 


Nu söker vi förskollärare

 

Är du förskollärare med ett genuint intresse för barns utveckling och lärande? Tillsammans med dina kollegor är du med och planerar, genomför och följer upp det pedagogiska arbetet. Förskolan inspireras av Reggio Emilias pedagogiska filosofi där barns lärande är i fokus utifrån läroplanens mål. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på lärande där barnen och pedagogerna skapar ett projekt/tema som inkluderar läroplanens mål.

I vårt utvecklingsarbete har vi fokus på pedagogisk dokumentation, digitalisering och våra pedagogiska miljöer. Som förskollärare hos oss kommer du ha stor möjlighet att påverka och driva utvecklingen framåt. Hos oss sker kollegialt lärande för att finna nya tankar och lära av varandra. Arbetslagen har tillgång till olika sammanhang av lärande i form av nätverk, samt handledning av pedagogisk handledare och specialpedagog. Förutom ett spännande och stimulerande jobb erbjuder vi fri pedagogisk lunch, kaffe/te, frukt och arbetskläder för utomhus bruk.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare med legitimation, eller i väntan på legitimation. För oss är det mycket viktigt att läroplanens uppdrag och Framtidsfolkets värdegrund genomsyrar ditt arbete och förhållningssätt. Som person är du lyhörd och har god förmåga att skapa relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare. Att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barnens bästa är en självklarhet för dig. Som förskollärare ser du såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. En medforskande förskollärare som är nyfiken och som låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser. Om du dessutom vill bidra till utveckling och arbetsglädje genom att utmana såväl barnens, som kollegornas och ditt eget tänkande och lärande så kommer du att trivas hos oss.

Vi erbjuder kompetensutveckling, pedagogisk handledning, flera planerings- och utvärderingsdagar per år och ledig klämdag vid Kristi Himmelsfärdsdag. Framtidsfolket är en organisation där vi trivs tillsammans och är stolta över vår verksamhet.

Låter jobbet intressant?  Välkommen med en skriftlig ansökan.
 
Vi tar emot ansökan via e-post: gunilla.marklund.gotesson@ framtidsfolket.se
Rektor Gunilla Marklund Götesson

 

 

 Förskolorna Framtidsfolket AB      info@framtidsfolket.se       Tel: 08-564 44 160